Intro - Ars scribendi a blog

A Rézmajom

2009.09.07. 21:12

egyszer már megpróbálkoztam kulturális blogot vezetni, de olvasottság hiányában felhagytam vele. de most megint egy unalmas hétköznap este elé nézek, úgyhogy ismét megpróbálkozom vele.

Na szóval ez a blog olyan zenei előadókkal és formációkkal fog foglalkozni, amelyeket napjaink mainstream kultúrája elnyom, kiszorít, vagy éppen elfelejttet. Rengeteg olyan színvonalas formáció bújik meg ma a világban, amelyeket csak nagyon szűk rétegek ismernek, pedig megérdemelnének némi hírnevet. A félreértések elkerülése végett:

1. nem az a célom, hogy gagyi no-name bandákat mutassak be. tehát ha a zenei perverziód történetesen a tinédzser-garázs-grunge-gumipop-powermetál, akkor azt ne itt keresd (bár még akár elő is fordulhat itt...)

2. nem reklámozom a zenekarokat. azokat a kevésbé ismert zenekarokat akarom bemutatni, amiket személy szerint arra méltónak tartok. Szívesen veszek ajánlásokat!

Mivel kerül ki egy zenekar? Egyedi dallamvilággal, tartalmas szövegekkel, érdekes felépítéssel, vagy csak simán érdekes lelki hatással.  Az ilyen zenéket próbálom népszerűsíteni, 

Ja és letölteni innen nem tudod őket. arra való a torrent ;D

Ha olvasod a blogot, értékelem. Komolyan. Érdeklődésed becsülendő.

Na akkor
tűt a lemezre.
patt-prrrt-patt-sss...

A bejegyzés trackback címe:

https://antimainstream.blog.hu/api/trackback/id/tr651366912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása