Skit - Zenei finomság

A Rézmajom

2009.10.29. 10:43

Szóval csinálok ilyen posztokat is, amik nem kifejezetten zenekarok bemutatása, hanem esetleg egy-egy különlegesség, egy-egy fasza szám vagy videoklip vagy koncertfelvétel. Egészség! 

Ma igazi zenei finomság lesz terítéken. Létezik egy francia DJ-csapat, akik Coups2Cross (C2C) néven futnak az Onandon Records gondozásában. 2003 és 2006 között 4x söpörték be a csapat világbajnoki címet a DMC-n.  A nem értő fül számára pedig valószínűleg a Youtube alapján váltak ismertté, mert azok a demo-videók, amiket felraktak, eléggé odab***nak... Ilyen "aztarohadttáncolniakarok"-szinten... Sajnos nem tudtam albumot szerezni tőlük, ha valaki tud, könyörgöm, azonnal keressen meg!

Fogadjátok szeretettel a 2006-os DMC-fellépésüket, ami amellett, hogy egy zseniális mix, nem kicsit látványos bemutató is...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://antimainstream.blog.hu/api/trackback/id/tr251483415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2009.10.29. 14:01:59

oké jó lesz ez, eddig 4 posztból 4 átugrotta a tetszésindexemet

nemsokára jelentkezek én is
süti beállítások módosítása