Közérdekű közlemény

A Rézmajom

2009.10.31. 23:13

 Most láttam az est.hu-n, hogy november 27-én Alice in Chains koncert lesz a pecsában. A jegyár 9900 forint lesz. A közlemény pedig, hogy eszetekbe ne jusson elmenni.

1.  A sokkal gyengébbek kedvéért Layne Staley meghalt, halott vagy lecserélt énekes pótolhatatlan. Főleg a lecserélés undorító dolog. Képzeljük el például, hogy a Morcheeba lecserélné Skye Edwards-ot, vagy a Black Sabbath Ozzy Osbourne-t... Ja tényleg... Kibaszták A Hangot, a Zenekar Hangját, akinek lényegében a felfutásukat köszönhetik...

2. Már elnézést, de mekkora kurva az az altmetál-grunge banda, aki közösséget vállal Sir Elton John-nal... Új album, címadó szám, és Elton John közreműködésére van szükség? Mi a fasznak?  Egyébként nem tudnátok eladni?

Pedig szerettelek titeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://antimainstream.blog.hu/api/trackback/id/tr871489886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása