Track 07 - Newton Faulkner

A Rézmajom

2009.11.01. 18:00

Sam Newton Battenberg Faulkner blogunk eddig legszebb nevű előadóművésze (ha nem számítjuk José-Manuel Thomas Arthur Chao-t, bár őt csak említettük). A srác egy 24 éves angol gitáros, akit az ég csodálatos énekhanggal is megáldott. Nagyon menő vörös rasztái vannak és nagyonédin tud nézni, ezért a sátán kihelyezett képviselete, a Sony BMG leszerződtette 2007-ben. Debütáló albuma a Hand-built by Robots volt, most szeptember végén pedig már a második albumát adták ki, Rebuilt by Humans címmel. Szerintem szellemes... Fekete pont a profilján viszont, hogy zenei karrierjét egy Green Day-tribute bandában kezdte... Már elnézést, oké, hogy 14 volt, de azért mégis...  

Milyen zene? Gitáros, tinglitanglis, lay-back reggae helyenként, békésen énekelgetős. Jó hangulata lesz tőle az embernek. Lágy dallamok, jó énekhanggal párosítva, bármikor hallgatható. Szeretjük is.

Van egy zseniális Massive Attack-feldolgozása, amit lejjebb embeddeltem is. Ezen van egy-két házikészítésű EP-je, amiket gyakorlatilag lehetetlen megszerezni, azonban az én drága olvasóimnak mindent... Úgyhogy hallgassátok elsőként nagy megbecsüléssel a Full Fat EP-ről a... Full Fat című számot! Remekmű!

 

 

Teardrop (Massive Attack Cover)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://antimainstream.blog.hu/api/trackback/id/tr151486797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása