Jövök

Mitya Ivanov

2010.05.20. 21:52

Úgy döntöttem, hogy nem várok két hónapot két poszt között, ezért alkotok valamit. Ez a valami arról szól, hogy miről is szeretnék még írni ezen a blogon.

Van ugye az Asian Dub Foundation vonal, ami lassan aktuális lesz, mert a srácok stúdióba vonultak az új albumuk anyagával, amelynek egyelőre csak munkacíme van: " A New London Eye". A megjelenés nyár végére várható, de ebből szerintem 2011 lesz.

Szintén ADF közeli hír, hogy az egykori MC, Deeder Zaman szintén készíti új albumát, a másodikat. Ennek már végleges a címe, "Pride of the Underdog" címmel fog kijönni. Elég híres közreműködők lesznek a lemezen és Adrian Sherwood keveri majd a számokat. Amint megjelenik, és hozzájutok (ez fontos, mert az első lemeze csak Japánban jelent meg, viszont ez európai kiadást is kap), írok Deedarról egy posztot.

Tarsolyomban van még egy anyag a Renegade Soundwave-ről, ami egy igazi oldschool brit underground együttes, 3 albummal és ugyanennyi remixalbummal.

ízelítőnek egyelőre ezt, a saját magukról elnevezett szám remix verzióját ajánlom. 

 

Aztán lesz még olyan, hogy Dreadzone, Death in Vegas, Audio Active, és az érdekes nevű Salmonella Dub. A többit majd meglátjuk. Ezek közül valamelyik a közeljövőben:)

Hallgassatok zenét, mindegy, hogy anti-, vagy sima mainstreamot, a dallam legyen a lényeg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://antimainstream.blog.hu/api/trackback/id/tr532019287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása